ÅFK – Svelvik 5 – 0

Åskollen FK kommer godt igang og det defensive spillet sitter. Dette gir oss trygghet. 1-0 kom etter godt spill der Thomas B spiller opp Espen som sterkt løper forbi 2 Svelvikspillere og lobber over keeper. 2-0 kom like etterpå. Denne gangen var det Grøten som jobbet inn et flott oppspill fra Volden. Nå slappet ÅFK av og Svelvik fikk krige seg inn igjen. 2 kjappe mål de siste 15 minuttene signert Dammen ga Svelvik poeng håp. Kollen gutta fikk kjeft i pausen og stragien for 2 omgang ble lagt. Dette skulle vise seg å gi uttelling da gutta fulgte planen fra punkt til prikke. Andre omgang var 10 minutter gammel da Svelvik keeperen roter det til og spiller ballen rett i beina på Grøten som fra spiss vinkel banker inn 3-2 scoringen. Nå hadde ÅFK igjen kontroll,. Nå plukket vi opp alle andre ballene og satte fart motsat.4-2 scoringen kom etter flott spill der Amund Evensne blir frispilt på høyrekanten, inn på bakre kommer luftensbaron Guddis og header inn 4-2. 12 minutter før slutt blir Anders G frispilt av Volden. Et dårlig mottak ser ut til å ødelegge den fine sjansen, men en Svelvikspiller går varm og takler Anders G i knehøyde. Straffe. Ronny Myggen Lian gjør seg klar ! Keeper går til sin høyre side, der straffen blir satt, men sraffen blir satt som en lobb med backspinn og daler ned bak en forfjamset Svelvik keeper.

1 Stephan J 90   13 Thomas L 55 5 Fredrik A 90 4 Bjørn ES 90 41 Ronny L 90 1 36 Amund E 75 1 6 Fredrik V 90 1 24 Thomas WL 90 29 Thomas B 90 1 25 Espen B 60 1 19 Anders G 80 2 1 8 Kai G 60 1 1 3 Jens PF 80 40 Pål RK 55 20 Thomas Lu 75