ÅFK – Slemmestad IL 2 – 1 3 – 3

Vi hadde vært igjennom en god treningsleir uke, pluss en en vanlig treningsuke, men manglet en sommer match for å se hvor vi stod. Denne uksikkerheten viste seg å gjøre et utslag i kampen. ÅFK startet godt, men hadde problemer med angrepsmøsnteret til Slemmestad som fikk flere farlige sjanser. Slemmestad gikk først opp til 1-0 etter en dårlig avklaring fr ÅFK på et frispark. Åskollen kom sterkere tilbake etterhvert og fikk justert sitt defensive spill. Dette ga oss noen gode overgangsmuligheter og etter 27 minutter får løper Fredrik Volden inn utliknigen. 1-1. De siste 15 minuttene har Kollen full kontroll. 4 minutter før slutt finner Volden, Grøten på 16 m med et innlegg. På halvvolly styrer han kula inn i lengste kryss. Dessverre klarer ikke ÅFK å forsette i 2 omgang, vi gjør enkle feil med ballen og mister dermed mange baller som Slemmestad får kjøre overganger imot oss og kontere inn 2 goaler. 3-2. I det 90 min får Volden et oppspill på utsiden av 16 meteren. Han vender opp og bort to Slemmestad spillere som hiver seg etter han og klipper han ned på innsiden av 16 meteren. STRAFFE. Ronny Lian gjør seg klar. Keeper velger riktig hjørne og er borti ballen som triller på streken og treffer den andre stolpen før den går i mål.

12 Thomas G 90  5 Fredrik A 90 40 Pål RK 90 4 Bjørn ES 90 41 Ronny L 90 1 36 Amund E 50 6 Fredrik V 90 1 2 19 Anders G 90 1 8 Kai G 77 25 Espen B 90 11 Rolf N 90 1 20 Thomas Lu 77