Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅFK – Sjåstad/V. Lier 3-3 (1-1)

@ Bjørn TN, Fredrik A, Bjørn ES, Jens PF, Thomas L, Kai G, Terje L, Rune H, Marius H (60:Richard H), Cato L (65:Kristian T), Rolf N

Gule kort: Terje, Thomas, Marius Mål: 1-0, 36 min, Cato L,( Bjørn ES) 1-1, 44 min, D 2-1, 49 min, Kai G, (Terje L) 2-2, 51 min, D 2-3, 65 min, D 3-3, 82 min, Terje L, (Bjørn ES) BB: Bjørn ES, Marius H, Rune H # Det var hard kamp, noe Kollen hadde forberedt seg til. Dagen staret godt og S/V.L fikk ikke til stort. I det 36 min, slår Klippen Stabæk et flott frispark til Cato som lurer seg inn fra ”feil” side og header inn 1-0. S/V.L gir seg ikke og kommer tilbake på dødball 1 min før pause. Kollen burde ha avklart tidligere og ledet 1-0 til pause. 2 omg. Har så vidt startet da Larsen stusser en corner bakover, på bakerste stolpe kommer ”Leo Guddis” og header inn 2-1.Som vanlig kommer S/V.L tilbake og utlikner først på et frispark, og deretter får de et straffespark og går opp i 2-3 ledelse. Nå starter Kollen presset, og S/V.L har ikke mye å stille opp med. Kollen ruller opp angrep etter angrep anført av Rune H og en opplagt Marius H. S/v.L står godt imot, men har ikke mye å by på fremover for bakerst står en meget konsentert 5’er og rydder enkelt opp. Tiden er i ferd med å renne ut for Kollen. Vi presser på og er nære på ved et par situasjoner, uten å lykkes. Men så 8 min før slutt oppstår en klabb og babb situasjon foran S/V:L målet , kaptein Larsen hiver seg frem og utlikner til 3-3. En stormende jubel brer seg over Kollen Road, mens Coach N jobber iherdig med å få gutta til å holde konsentrasjonen oppe og prøve å få inn den siste og avgjørende goalen. ÅFK var nære på, men hadde ikke den rette flaksen. 3-3 hjemme? Vel vi burde tatt alle 3 poengen i dag, men S/V.L er et lag som alle vil få problemer med denne sesongen