ÅFK – NORDSTRAAND 2 – 1

3 VIKTIGE POENG BLE IGJEN P Å KOLLEN ROAD Etter en flott start på høstsesongen skulle gutta igjen vise seg frem på Kollen Road. Vi fryktet bunnlaget Nordstrand, men de var kun farlige på noen dødballer, mens vi var nære frempå flere ganger. Dessverre ble det til mange nesten sjanser. Defensivt hadde vi kontroll. De 5 bakerste og 4 på midten gjorde nok en god omgang, selv om oppspillene oftere kunne vært av en bedre kvalitet. Omgangen ebbet ut i 0-0. Dessverre fikk vi en i trynet før det første spilleminuttet av andreomgang var godt. Dette skapte litt usikkerhet i laget, og vi brukte de neste 15-20 minuttene på ”finne” oss selv igjen. Men gutta har nå i større grad enn i våres troen på seg selv og laget. I det 63 minutt, blir Morten Idal brutalt dratt ned på hjørne av 16 meteren. Klar straffe. Ronny Lian setter ballen til venstre for keeper som går til høyre. 1-1. Nå startet jakten på 3 nye poeng. Nordstrand hadde ingenting å stille opp med, men vi manglet fortsatt det siste lille for å få marginene på vår side. I det 79 minutt kommer Volden fri på kanten. Utfordrer 3 mann på farta si, og vips er han igjennom alene med keeper. Han setter kula i lengste hjørne for keeper og sikrer oss 3 verdifulle poeng. Herlig matchvinnerscoring i en tøff kamp

Stian Brekke 90 Kai Guddal 90 B Bjørn E Stabæk 90 Fredrik Askjem 90 Ronny Lian 90 1 B Fredrik Volden 90 1 B Amund Evensen 90 Thomas Backe 90 Morten Idal 75 1 Anders Grøterud 80 Lars C Stokka 90 1 Espen Børsum 15 Rolf Næslund 10