Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅFK – MARIENLYST 6-1 (2-0)

@ Bjørn T – Thomas L, Fredrik A, , Jens PF, Henning R(35 min Rolf N) – Marius H, Terje L , Rune H , Richard H (65 min Kristian T), Cato L – Lars CS

Mål, min, type, målscorer, assist
1-0, 20 min, S, Rune H (Lars CS)
2-0, 44 min, G, Marius H (Rich. H)
3-0, 65 min, S, Rune H (Cato L)
3-1, 76 min, G
4-1, 79 min, G, Rolf N (Lars CS)
5-1, 85 min, G, Rolf N (Cato L)
6-1, 89 min, G, Rolf N (Richard H)

Kort: Lars CS

BB: Rolf N, Rune H, Thomas L

# Det ble aldri spennende i denne topp mot bunnkampen. Marienlyst prøvde å holde tempoet ned, mens Kollen prøvde å holde det opp. Dessverre kom aldri Kollen helt på høyde i denne matchen, men klarte tiltross for dette å score 6 mål som er sterkt. Kollen produserte flere klare sjanser i 1 omgang, men det var først midtveis i omgangen etter at Rune Beckham skrudde et frispark fra 30 m rett i vinkelen. Det løsnet litt for kollen etter dette og etter at først Marienlyst hadde avverget en Stokka avslutning og Richard hadde satt returen i vinkelen ‘breisia’ Marius den i kassa.
Andreomgang kommer heller aldri inn i historie bøkene, men Kollen forsatte å produsere sjanser og scoret hele 4 til. Den første etter igjen et Rune Beckham skudd fra 18 m – rett i vinkelen. Så startet spissparet Tigergutt/Roffe 32 fart i sakene. Først spiller Stokka Neslund på blank goal, Deretter spiller Cato igjennom Rolfe som netter igjen. Før Herr Neslund avslutter dagen med et ekte hatrick etter et flott gjennomspill av Herr Coach Hagel. Kollen vinner sjanse statistikken 18 – 2.
Som sagt ingen stor kamp å skrive hjem om, men en komfortabel seier. Kollen gutta tar nok ikke ut mer enn de må omdagen.

Del dette innlegget