ÅFK – Kongsberg IF 2 – 1 3 – 2

De første 25 min var det kun et lag på banen. Allerede etter 2 minutter kom dagens første scoring. Dagens debutant Thomas Backe nettet fra kort hold. Neste scoring kom like etter et fint gjennomspill fra Thomas B til Stokka som skar inn og nettet i lengste hjørne forbi en utspilt Hvamsdal . Etter et flott angrep fra vår venstre side endte med et innlegg, alene med KIF kepper headet Volden rett i hanskene på Hvamsdal som satte i gang med et langt utspill. Åskollen FK måtte ty til ulovligheter og KIF fikk frispark utenfor 16 m som de scoret på. Etter dette fikk KIF opp dampen og ÅFK ble litt stressa med ball. KIF’s oppspillsfot Hvamsdal !!! Slo lange baller fra sin egne 16 m og over i ÅFK boksen der engergiske KIF spillere jobbet på både 1 og 2 ballene. ÅFK stresset med ballen og ble upreise i oppspillene. I andre omgang var det ikke gått mange minuttene før KIF igjen plukker opp en andre ball etter en duell i vår bakre 4’er. KIF spillerene tråkler seg igjennom 3 ÅFK spillere, som selger seg høyt. Her budre vi ha falt av mer.Før han scorer fra 12 m. 2-2. 15 minutter før slutt falt avgjørelsen. Et tidlig innlegg i KIFsboks. Innbytter Anders Grøtterud får en 70 kilos ryggsekk på seg og faller i bakken. Klar straffe. Åskollens faste straffeskytter Lian gjør seg klar, men en rutinert Hvamsdal begynner å skritte opp til straffe merke. TT føler at dette er for å sette press på vår straffeskytter og velger Anders G til å ta streffen i siste. MÅÅÅL

1 Stephan J 90  25 Espen B 90 5 Fredrik A 40 4 Bjørn ES 90 41 Ronny L 90 69 Lars CS 90 1 6 Fredrik V 90 1 24 Thomas WL 70 8 Kai G 70 29 Thomas B 25 1 1 11 Rolf N 90 36 Amund E 25 19 Anders G 70 1 1 3 Jens PF 40 20 Thomas Lu 70