ÅFK – Knnerud 2-3

VI MISTER HODET OGS Å 3 POENG Kampen startet veldig bra for Kollen og etter 9 minutter gikk Åskollen opp i ledelsen etter en kjempe fin kontring. Fredrik Volden ble spilt opp på høyre siden og tok deretter med seg ballen nedover på siden før han slo ett flott innlegg som Anders Grøtterud satt i sikkert i mål med hodet. Gleden skulle ikke vare lenge for kun 5 minutter senere reduserte Konnerud på et langskudd. KIL spilleren fyrte av et skudd fra 20 meter som gikk i en bue over Kollen keeperen som sto på 5 meterenPauseresultatet ble derfor 1-1. 2.omg. skulle by på dramatikk etter bare noen få minutter, da Kollens spiss Lars Chr.Stokka ble felt innenfor 16 meteren. Ronny Lian skjøt en svak straffe som KIL keeperen reddet, men heldigvis for ÅFK satt Stokka returen i mål. Nok en gang skulle KIL komme raskt tilbake. Et frispark fra 20 meter gikk noe heldig i mål. I det 65 kommer. ÅFKs Thomas Backe for sent inn i en takling fra siden og KIL spilleren og KIL supportere skriker på rødt. Dommeren lar seg lure og tar frem det røde kortet.. Rett etter dette scoret KIL 3-2 målet som avgjør kampen. 10 minutter før slutt får Kollen spilleren Morten Idal sitt andre gule kort og Åskollen må avslutte kampen med 9 mann. Skuffende 2-3 tap mot erkefienden

Stian Brekke 90 Kai Guddal 90 B Fredrik Askjem 90 Bjørn E Stabæk 90 Ronny Lian 90 1 Lars C Stokka 90 1 Fredrik Volden 90 1 B Amund Evensen 90 B Thomas Backe 60 Morten Idal 80 Anders Grøterud 65 1 Sverre Skarra 30 Espen Børsum 10