Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅFK – KIL 3 – 1 ( 2 -1 )

Stian Brekke 90 Bjørn E Stabæk 90 Jørgen Holm 90 Mads Frøshaug 90 Morten Idal 90 1a, Fredrik Volden 90 Øyvin Syvertsen 90 1m 1a, Amund Evensen 75 Thomas Backe 90 Petter Kalmo 60 Lars C Stokka 90 1m, Jan V Haugstulen 15 Hinrik Pallson 30 1m,

Åskollen vant fortjent 3 – 1 mot Konneruds unge gutter fredag kveld. Konnerud tok en tidlig ledelse, men Kollen kom tilbake og utlignet da Idal var frempå og scoret sitt første mål for året. Ti minutter før pause sendte Ronny Lian Kollen i føringen da han satte ballen sikkert bak keeper på et straffespark, dermed sto det 2 – 1 ved halvspilt kamp. Kollen hadde god kontroll på Konnerud i 2. omgang og kampen ble punktert da Stokka satte inn det tredje målet rett før slutt.