Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅFK – JEVN 5-2 (2-1)

Stephan J – Thomas L, Fredrik A, Jens PF, Henning R – Lars CS (89 min Håkon H), Richard H (65 min Marius H), Jarle F (65 min Bjørn ES), Kai G, Cato L (85 min Ali M) – Rolf N (77 min Kristian T)


Mål, min, type, målscorer, assist
1-0, 8 min, G, Kai G (Jarle F)
2-0, 9 min, G, Cato L (Richard H)
2-1, 43 min, I
3-1, 48 min, D, Kai G (Cato L)
3-2, 58 min, G, Selvmål
4-2, 64 min, I, Rolf N (Cato L)
5-2, 89 min, S, Kai G (Bjørn ES)


Kort: Lars CS


BB: Kai G, Henning R, Thomas L

# Seier og 3 nye poeng mot en av utfordrene. Kollen gutta heiste seg fra sist kamp mot Uvdal og spilte taktisk klokt ut ifra avtalen som ble gjort på forhånd. Kollen kontrollerte kampen stort sett og begge målene til Jevn kom pga stygge personlige feil. Utenom disse målene kom Jevn til en halvsjanse !! Målene til Kollen var meget fine og kommer av som resultat at spillerene er lojale mot Kollens offensive spillestil. 1-o Kom på gjennombrudd. Finta trer i bakrom og Guddis lurer offside fella og lobber over keeper. 2-0 kom minuttet senere, igjen en pasning i bakrom på venstre side, denne gangen er det Coach H som serverer og Cato som lurer offside fella. LauritZZZ banker til i lengste hjørne. 3 kommer på dødball fra Cato, Guddis lukter på stussen
og brøster inn ballen. 4-2 kommer på en flott innlegg fra Cato og Rolf vinner en duell på i boksen header kontrollert inn 4-2. Dagens mann Guddis ordner 5-2 på en flott langskudd fra 20 m nede i keepers

Del dette innlegget