30 : Jarle F

Kai G

A              Cato L

55           Lars CS

Kampen skulle vært spilt på Årbogen, men pga store nedbørsmengder måtte macthen flytte. IBK 2 slo Solberg i sin første seriekamp, og var favoritter. ÅFK på sin side måtte løfte intensiviteten og balltempo’et for å hevde seg. Det var en fokusert gjeng som dro igang oppvarmingen. Da dommertrioen dro igang kampen viste det seg ganske fort at dette ville bli en tøff match. IBK 2 spillerene var tøffe i duellene og stod kompakt både offensivt og defensivt. Kollen på sin side sleit litt det første kvartereret med å fine formasjonene, men etterhvert som kampen skred frem kom Kollen mer og mer inn i matchen. Det var en sjansefattig første omgang som ÅFK vant 3-2. Allernærmest var IBK 2 spillerene som skjøt i stanga fra skråtthold. Andre omgangen ble ikke mer velspilt enn den første, men viljen til å vinne og kjempe var der for begge lag. 10 minutter ut i omgangen legger Cato L inn foran kassa. Stokka oppfatter situasjonen og jobber seg i riktig posisjon og header ballen i til side for en meget god IBK 2 keeper. Utover omgangen blir ÅFK inspirert av målet og kjører matchen. Det kunne fort ha blitt flere mål, men for ÅFK sin del holder det med det ene. Dermed tok Åskollen FK sine første poeng i 4 div noensinne