ÅFK – HØNSEFOSS SK 6 – 2 (3 – 1)

EN HERLIG REVANSJE Kollen fikk besøk av et Hønefoss lag som lenge ledet serien i våres, men som har falt av. Dette til tross ligger de forsatt på en fin fjerdeplass. TT valgte å forsette med 4-4-2 etter en god omgang mot Hadeland. Det skulle ikke gå lang tid før bekreftelsen var et faktum. Volden sender av gårde et flott skudd, keeper må gi retur og toppscoreren Stokka setter inn 1-0. I denne perioden skapte Kollen mange flotte sjanser og styrte bane spillet. Dette er nok en av Kollens beste kamper defensivt i 3 divisjon. Midtveis i omgangen scorer Volden på et nydelig volleyskudd fra spiss vinkel, som går i en bue over keeperen. 2-0 til pause. Gutta forsatte der de slapp i andre omgang, selv om Hønefoss først fikk redusere etter nølende forsvarsspill i boks etter en dødball. Ikke lenge etter var Stokka frempå igjen. Denne gangen en god serv fra Lian og et godt «åpningsløp» av Guddis, kunne Stokka heade inn 3-1. Nok en gang slapp vi Hønefoss til på en dødball, men vi følte oss aldri truet. Thomas Backe setter inn 4-2 på et langskudd, før Grøten dukker opp i boksen og setter inn 5-2. Kveldens målfest avsluttes av juniorspilleren Thomas Adrian «Mutu» Kofoed når han lurer offside fella til Hønefoss og setter ballen nede i keepers høyre hjørne. En flott start på høstsesongen for Kollen.

Stian Brekke 90 Kai Guddal 90 Bjørn E Stabæk 90 Fredrik Askjem 88 Ronny Lian 90 1 B Fredrik Volden 90 1 2 Amund Evensen 90 Thomas Backe 90 1 2 B Morten Idal 65 Lars C Stokka 90 2 B Anders Grøterud 80 1 1 Espen Børsum 25 Thomas Kofoed 10 1 Thomas L Sola 12