ÅFK/GIF Jr – Åssiden 1- 4 (1-2)

Da var juniorlaget i gang med høstsesongen. Vi skulle ha spilt hjemme på Glassverket gress, men da banen ble stengt tidligere på dagen, måtte vi dessverre flytte til motstanderen, ÅIF, sin kunstgressbane. Ikke noe god løsning, men slik ble det. Amahl (bilde) leverte nok en god kamp, men det holdt dessverre ikke for laget. Kampen ender 4-1 til Åssiden, men det var likevel mye positivt å ta med seg videre.

ÅFK/GIF – Åssiden 1- 4 (1-2)

Lagoppstilling: Robin, Jørgen, Andreas, Karwan, Rekan, Amahl, Per Kristian, Ola, Karl Kristian, Dibran, Eirik.
Innbytter: Mustafa

1 OMGANG
Kampen er ikke mange minuttene gammel, før vi får en i tryne. En ÅIF spiller tråkker seg forbi tre Kollen-spillere før han legger ballen ut 45 grader og der venter det en ledig spiller som enkelt netter inn 0-1. Etter scoringen våkner Kollen, og vi produserer flere nesten-sjanser. Etter ca. 10 minutter får vi et frispark omtrent midt på ÅIF sin
banehalvdel ute på høyre side. Ola slår en fin ball som Eirik er høyest på, og header den inn til 1-1. Kampen står og vipper uten de store sjansene, da en ÅIF-spiller blir taklet på hjørne av 16- meteren. Vi dekker opp mannn-mann i feltet, men glemmer en som står alene på 20 meter. Han får en pasning og setter inne 1-2 målet. Her må vi bli flinkere til å ta ut motstanderen tidligere. Ikke lenge etter har Eirik et godt skudd som stryker stolpen, men det står 1-2 til pause.

Kollen fortsetter å styre kampen i starten av andre omgang, og vi spiller fin fotball helt til vi kommer på 20-25 meter. Her sliter vi med å gjøre de rette valgene. Her må vi terpe og terpe. Utover i omgangen tar ÅIF over mer og mer, og skaper en del små sjanser. Karwan måtte ut omtrent midt i omgangen med krampe. Vi hadde kun 1 innbytter som er keeper. Mustafa kommer inn og spiller midtstopper. ÅIF rullet opp et angrep hvor venstre vingen runder vår høyreback, og legger ballen inn foran mål hvor de enkelt setter inn 1-3. Ikke lenge etterpå går Andreas og Mustafa opp i samme duell med en ÅIF spiller, som de taper og spissen er alene igjennom og setter inn 1-4. Vi skaper noen småsjanser, og blir ved to anledninger avblåst for feil offside. ÅIF skaper noen sjanser mot slutten, men en god Robin rydder opp. Kampen ender 1-4 til Åssiden, men det var mye positivt å ta med seg videre.