ÅFK – Drafn 3 -3 ( 2 – 1 )

Stian Brekke 90 Kai Guddal 90 Bjørn E Stabæk 90 Jan V Haugstulen 75 Ronny Lian 90 1a, Petter Kalmo 90 Fredrik Volden 90 1a, Amund Evensen 75 1m, Thomas Backe 60 Morten Idal 90 1a, Lars C Stokka 90 2m, Jørgen Flåtene 30 Thomas S Larsen 15 Pål R Kornerud 15

Åskollen var det beste laget i 1 omg. og burde gått til pause med en 2 – 0 ledelse etter to nye scoringer av målmaskine Stokka, men Drafn kom tilbake i kampen og reduserte til 1 – 2 rett før pause. I løpet av de 15 første min. av 2 omg. scorte Drafn to mål og dermed lå plutselig Kollen under med 2 – 3. Heldigvis kom Kollengutta tilbake og utlignet til 3 – 3 i det 76 min. Dette skjedde etter en nydelig corner fra Idal hvor ballen sneiet hårbunnen til Amund. Kampen endte 3- 3.