Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅFK – DBK 3-3 (1-2)

@ Stephan J, Thomas L, Bjørn ES, Fredrik A, Erik L – Jarle N, Marius H (45:Rune H), Jarle F, Kai G, Cato L , Terje L, Richard H

Gule kort: Jarle F, Terje L, Thomas L Mål: 1-0, 21 min, Selvmål,( Kai G, I) 1-1, 41 min, D 1-2, 45 min, S 2-2, 73 min, Cato L, (Terje L, I) 3-2, 75 min, Bjørn ES, (Terje L, D) 3-3, 82 min, D . BB: Thomas L, Fredrik A, Kai G # Så var høstsesongen igang, det var en spent gjeng Kollen spillere som lurte på om fremgangen skulle forsette. Allerede under oppvarming kunne en merke på gutta at de var skikkelig tent på oppgavene sine. ÅFK gikk hardt ut i et høyt press og gjorde DBK usikre, og allerede i det første minuttet har ÅFK en halvsjanse med dagens Kollen spiss Terje L. Kun 4 minutter senere er DBK keeper utsputenfor. Kollen forstetter å presse, og på en overgang sliter Guddis seg forbi på høyrekanten og slår et knallhardt innlegg på første stolpe som DBK stopperen beiner i egen kasse. ÅFK gir seg ikke med dette og Super Lie vinner en duell på midten og fosser frem til dødlinja og legger ut 45 grader til Larsen som ikke helt klarer å stokke beina. De siste 20 min av denne omgangen får DBK et lite overtak uten å komme til de store sjansene. 5 min før slutt får DBK frispark på 25 m. Morten Dokken Klinker til rett i kassa, 4 min senere får samme mannen ballen på 18 m etter en dårlig avklarering fra Kollen, han klinker til rett i krysset.1-2. I pausen gjorde Kollen noen endringer og gutta fikk klar beskjed om å gå ut klinke til….ingen skulle ta 3 poeng på Kollen Road. Kollen tok til seg skjenne preknen og klinte til. I det 71 min kommer det et innlegg fra venstre som Cato stusser i goalen. 2-2. To minutter senere blir kaptein Terje L dratt ned i DBK’s 16 m. Dagens gode dommer peker på straffefeltet. Stabæk tar straffen og setter den kontrollert inn. 3-2 og Kollen har snudd kampen. Frem til da hadde DBK hatt noen halvsjanser, mens Kollen hadde fått en annullert scoring og 2 sjanser reddet på streken. Hvis vi også legger til at Rune H blir tacklet ureglementert innenfor 16 m i det 36 min og burde ha fått straffe viser dette hvor «gode» Kollen var i dag. MEN igjen så slipper ÅFK, DBK til på dødball. Frispark fra 23 m som går i muren, lobber han returen til en umarkert DBK spiller på 5 m. som setter den rett i nota og 3-3