Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅFK-Ådal 5-0

Spillet kladdet litt for Kollen i innledningen, men vi kom til sjanser for det. Kun en meget god Ådal keeper stod i veien for vår første nett kjenning. Tidlig i første omgang stusser Stokka ballen bakover i feltet etter en corner, bakerst dukker veteranen Neslund opp og header inn 1-0 via stolpen. Like etter er Stokka igjennom, men en fantom redning av Ådalskeeperen holder dem fortsatt inne i kampen. Midtveis kombinerer Stokka og Volden godt sammen på høyre siden og Stokka kommer seg fri, legger ut i 45, der banker Wold Larsen til, keeperen er satt ut, men Guddis redder på streken. Kanskje vel overmodig Kai? Var du så sikker på
at vi skulle vinne? Den store forskjellen på 1 og 2 omgang var at vi fikk uttelling på våre sjanser. 2-0 kom etter at Guddis (i riktig rom) gikk høyere enn Ådalskeeperen etter et flott innlegg fra Roffe. 3-0 kom på straffe etter en kombinasjon av Fredrik V og Stokka der Volden blir felt på hjørnet av 5 meteren. Lian setter den kaldt i keepers motsatte hjørne. 4-0 kom etter et Stokka innlegg som Guddis hopper over og på bakerste kommer innbytter Kornis og bresider kula i nettaket. 5-0 kom fra samme mann .
1 Stephan J 90 50 Pierre K 90 41 Ronny L 90 1 4 Bjørn ES 90 5 Fredrik A 90 6 Fredrik V 90 2 36 Amund E 84 8 Kai G 65 1 24 Thomas WL 90 11 Rolf N 79 1 1 69 Lars CS 90 2 40 Pål RK 65 2 32 Fredrik O 75 25 Espen B 79 13 Thomas L 84