Amund E

60 : Richard H

Cato L

79            Lars CS

Da gikk ÅFK på en ny stjernesmell igår, dessverre. Etter å ha ført kampen det første kvarteret, slår vi av bryteren og lar Ådal ta over. Etter 9 min har vi allerede hatt 3 gode målsjanser, men den rette flaksen/dyktigheten er ikke på Kollens side. Ikke mange minuttene etter blir Stokka felt innenfor 16 m. Straffe. Klippen får beskjed om å ta den. Stabæk kjører stopp finta, men keeperen står og dermed blir # 4 usikker og setter den rett i klypene på Ådalkeeperen. Nå mister dessverre Kollen litt av motivasjonen i og med at de har misset på alle sjansene. Hadde Kollen scoret på noen av disse sjansene ville kamputfallet blitt noe annet. Da hadde de kanskje turt å ‘rulle’ videre. Plutselig slutter vi å jobbe kollektivt, og viser liten vilje til å gå foran å dra med oss de andre. Vi klarer ikke å demme opp i mellomrommet vårt. Ådal spillerene er veldige flinke til å benytte seg av dette rommet og dermed få angrepsspillere rettvendte, uten press. Noe som skaper usikkerhet i den bakerefirer, og store problemer for oss. Da de gang på gang er nærepå å komme igjennom alene med keeper. Kollen ‘gir’ også bort flere farlige dødballer i denne perioden og spillerene gjemmer seg bak hverandre. Dermed får Ådalspillerene fritt spillerom i vår boks. De scorer 2 ganger på dødballene, og ÅFK keeperen må nok ta sitt ansvar sammen med resten av spillerene. I 1 min av 2 omg. har Kollen en kjempe sjanse, men en bra Ådal keeper redder headingen fra Stokka. Hadde ÅFK her scoret ville Ådal ha blitt mer usikere på et tidligere tidspunkt og Kollen hadde sluppet å stresse. Annen omgang blir det mere rom for begge lag. Vi tar kommandoen, men lykkes ikke i nestsiste pasningen eller avsluttningene. Forsatt har vi for store avstander mellom spillerene i midtbaneleddet, noe som gjør oss sårbare. Men tidvis gjør vi flere gode angrep, selvom de ikke kommer etter Kollenboka.

Mot slutten går vi over til 3-5-2 noe som gir oss et ekstra trykk fremover,men også sårbare bakover. I denne perioden får vi både redusering og utlikning. Først sliter Stokka til seg en ball og setter den nede i venstre keeper hjørne. 1-1. Rett etter på spiller Stefan en 45 grader pasning til Larsen osm banker kula i kroppen på Ådal keeperen, men returen setter Fredrik O inn. Mot slutten av kampen får Ådal igjen et trykk på oss, og etter flere dødballer får de vinnermålet etter at ÅFK keeperen har feilberegnet skruen på ballen.