Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅFK 2 – YIL 5-0 (3-0)

@ Håkon H, Dag G, Morten N, Fredrik A, Erik S- Jarle N (45 min Odd EM), Vidar S, Jarle F, Kai G, Lars CJ (80 min Lars CS ), Rune H, – Rolf N

Mål, min,  målscorer
1-0, 5 min Rolf N

2-0, 25 min, Jarle N
3-0, 44 min, Rolf N
4-0, 50 min, Rolf N
3-0, 70 min, Rolf N

Kort: Kai, Jarle F

BB: Rolf N, Kai G, Vidar S

# På grunn av kraftig regnskyll kvelden og natta før ble vi henvist til grusen på Åskollen. Dette la likevel ingen demper på kollen gutta for vi klinte til fra første stund og allerede etter 5 min. headet Rolf ballen i nettet. Resten av kampen ble det stort sett enveiskjøring. I det 25 minutt får Brattbakk stjernetreff fra 20 meter og sender av gårde en ball som dupper ned i mål. Etter 44 min. legger Rolf på enda en slik at det står 3-0 når vi går til pause. Meldingen fra Morten var klar om at denne seieren skulle vi ikke rote bort men holde presset oppe ut kampen. 2 omg. starter like bra som første og det går kun 5 min. før Rolf scorer på nytt. Dette var virkelig Rolfs store dag for etter 70 min. setter han inn sitt fjerde, ÅFK’s femte mål for dagen. Det må understrekes at det var mange som viste seg fram i denne kampen og det var en lagseier. Artig å se spillet sitte så godt.

Del dette innlegget