ÅFK 2 – Skiold 2 1-4

@ Bjørn TN, Bjørn R, Erik L, Morten N, Dag G, Vidar S, Lars KJ, Roger T, Odd EM, Bjørn VE, Kristian T, Ole PH, Jarle N, Erik S

Mål: Kristian T BB: Morten N, Vidar S, Bjørn TN # Det ble en tøff serieåpning for 7.div. laget. Det var tydelig at det var tidlig i sesongen og at spillerne ikke er samspilte nok enda. Dårlig pasningskvalitet og et aggressivt Skiold lag gjorde at det ble mye defensivt arbeid. Det var likevel noen lyspunkt blant annet midtveis i første omgang da Kristian Theie kommer på to raid langs høyrekanten. I det første raidet blir han snytt for en straffe etter å ha blitt felt av keeper og i det andre setter han ballen i mål. Til pause stod det 1-3. Andre omgang starter friskt med blant annet en felling av Erik Spangberg innenfor 16 meteren. Dommeren er ikke oppe i situasjonen og dømmer frispark rette utenfor 16 meteren. Utover i omgangen kommer vi på hæla igjen og Skiold lager ett mål til. Det må nevnes at Skiold hadde med et par 4.div. spillere som trakk laget deres kraftig opp. ÅFK2 skal nok bli farligere utover i sesongen etter hvert som laget har fått satt seg.