Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅFK 2 – N/EIKER 6-4 (3-2)

@ Håkon H, Dag G, Morten N, Fredrik A (45 min Helge S), Erik L (45 min Andreas L)- Erik S (45 min Kristian T), Jarle N, Vidar S (45 min Jarle F), Kai G (45 min Lars J), Cato L (45 min Odd M) – Rolf N

Mål, min, målscorer, assist
1-0, 14 min, Morten N
2-0, 19 min, Fredrik A , Cato L
3-1, x min, Vidar S
4-2, x min, Kristian T
5-2, x min, Rolf N
6-4, x min, Jarle N

Kort: Kai G og Jarle F.

BB: Morten N, Jarle N,  Kristian T

# Kollen fikk idag besøk av jumbolaget Nedre Eiker. Dette ble aldri en spillende fotballkamp til det var begge lag for dårlig. At dommeren til lot litt for mye gjorde sitt til at Kollenspillerene holdt litt igjen slik at det ikke skulle ‘koke over’ mer for gjestene fra dalen.
Det bedret seg etter pause, etter at coach N tok ut de ‘såkalte’ 1 lagsspilleren. Det hjalp og Kollen var betydelig bedre i 2 omgang. Utrolig nok klarer Kollen 2 å ”be N/E”  opp til match istedenfor å avgjøre dette med engang. Tror nok det lå noe i undervurdering av motstanderen.

Del dette innlegget