Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅFK 2 – HOLVÆ. 2 9-0 (4-0)

@ Bjørn TN, Dag G (27 min Henning R), Morten N, Bjørn ES (45 min Erik L), Erik S ( 45 min Ole PH)- Kristian T, Jarle F, Vidar S (55 min Helge S), Jarle N, Jørn H (45 min Andreas L) – Rolf N

Mål, min, målscorer, assist
1-0, x min, Rolf N, Kristian T
2-0, x min, Bjørn ES, Vidars S
3-0, x min, Jarle N, Morten N
4-0, x min, Jørn H, Jarle F
5-0, x min, Jarle N, Jarle F
6-0, x min, Andreas L , Jarle F
7-0, x min, Rolf N, Jarle N
8-0-, x min, Jarle N, Jarle F
9-0-, x min, Helge S, Jarle F
 
BB: Morten N, Jarle F, Jarle N

# Hole kom med 11 mann, og det holdt kun et kvarter, de første 15 min. var de fullt på høyden med ÅFK 2, etterhvert fikk kollen etablert spillet sitt og scoringene kom på ‘løpende bånd’. Kollen 2 var flinke til å holde konsentrasjonen oppe, selv om laget ledet klart ved pause (4-0).I andre omgang fikk Kollen enda mer rom, og Jarle F. fikk midtsirkelen for seg selv, og fikk slå alle de pasningene han drømte om å slå som guttunge! Ellers var vingene til Kollen gode, både Kristian og Jarle N. fikk brukt farten sin, på en konstruktiv måte.

Del dette innlegget