Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅFK 2 – FOSSEN 6-1 (4-0)

@ Stephan, Erik L, Morten N, Jens PF, Fredrik F – Helge S (35 min Odd EM), Vidar S, Leif HN (45 min Jarle N), Marius H, Cato L- Lars CS

Mål, min, type, målscorer, assist
1-0, 10 min, G, Lars CS, Vidar S
2-0, 30 min, G, Cato L, Marius H
3-0, 35 min, G, Lars CS, Vidar S
4-0, 40 min, D, Lars CS, Cato L
5-0, 60 min, G, Lars CS, Vidar S
5-1, 75 min, S
6-1, 80 min, G, Lars CS, Vidar S

BB: Vidar S, Lars CS, Marius H

# Det var en spent ÅFK gjeng som stilte opp på Gulskogen, motstander Fossen hadde vunnet 10-0 i sin første seriekamp og ÅFK gutta var litt usikkere. Men fra første 1 min denne kvelden var det ingen tvil om hvor seieren ville havne. ÅFK 2 gutta spilte i kjent Kollen mønster og ‘leika’ til tider med Fossen. Det er litt vanskelig å trekke frem noen spillere i en slik kamp, men Coach N var meget godt fornøyd med venstresiden. Det blir nok litt urettferdig å nevne kun disse, for helle laget spilte solid Kollen fotball. Helt fra en solid keeper, en bakere firer som ikke hadde noen problem, til en midtbane som stadighet fikk på løp og frem til spissen som scoret 5 mål !!. Det siste ÅFK målet må bare nevnes, Stensrud tar ned ballen på brystet, avanserer noen meter før han trer ballen ‘igjennom’ to Fossen spillere og frem til en opplagt Stokka som kommer på fri goal. Herlig. Disse to gutta fant hverandre denne kvelden Vidar opptrådte som kelner med 4 assist til en målkåt Stokka som putta på 5 goaler !! En god gjennom ført kamp av alle gutta.

Del dette innlegget