Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅFK 2 – F/TOFTE 3-5 (2-3)

@ Bjørn TN, Ole PH (30 min Fredrik A), Morten N, Jens PF, Erik S – Jarle N, Vidar S (60 min Dag G)T, Leif HN, Richard H, Jørn H – Ali M

Mål, min, type, målscorer, assist
1-2, 30 min, D, Ali M, Fredrik S
2-2, 35 min, D, Fredrik A, Richard
3-3, 51 min, D, Fredrik A, Jarle N
 
Kort: Jarle N

BB: Fredrik A, Jens PF, Ali M

# ÅFK 2 tapte dessverre denne toppkampen, etter å ha hentet opp 0-2 ledelsen til F/T 2. Da ÅFK 2 fikk innpå Freddy ble det mer trøkk   ilaget og Fred var mannen bak alle ÅFK 2 scoringene. At ÅFK 2 ikke vinner denne kampen skyldes dårlige avslutninger. Både Erik S, Ali, Jarle N og Jørn H hadde klare 100 % sjanser som burde ha vært utnyttet bedre. Her har vi helt klart mye å trene på. T/G 2 var det førende laget i 1 omgang, men Kollen 2 kom sterker mot slutten. Dette forsatte i starten av 2 omgang, men en stund ble nokÅFK 2 for offensive og F/T 2 kontret inn to mål. Mot slutten kune ÅFK 2 ha snudd matchen, men en god keeper hos F/T 2 reddet dagen for topplaget

Del dette innlegget