Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅFK 2 – ÅMOT 3 9-4 (4-0)

@ Stephan J, Thomas L, Dag G, Fredrik A, Erik S, Ole P, Lars CS,  Jarle N, Andreas, Kai G, Jarle F, Marius H, Vidar S, Kristian T, Ali M 


Mål, min, målscorer, assist
1-0, x min, Ali M, Marius H
2-0, x min, Ali M Marius H
3-0, x min, Kristian T
4-0, x min, Marius H, Kai G
5-3, x min, Vidar S

6-4, x min, Jarle F, Ali M
7-4, x min, Jarle N Ali M
8-4, x min, Marius H, Andreas L
9-4, x min, Ali M, Jarle N

BB: Marius H, Thomas L, Fredrik

# En flott kamp av Kollen som tok tak i matchen fra første stund. Det så kjapt ut til å bli en lett match, da kollen tok ledelsen 4-0 til pause. Men Åmot ga seg ikke å i de første 20 minuttene av andre omgang scoret de hvert 5 minutt. Panikken begynte å spre seg på kollens sidelinje, men gutta utpå holdt hodet kaldt og svarte med samme mynt. I løpet av de siste 25 min nettet ÅFK 2 hele fem ganger og sikret seieren og 3 nye viktige poeng. En bra kamp av ÅFK 2 der alle stod frem og viste vinnervilje. Ingen andre scorer like mye mål som ÅFK 2.

Del dette innlegget