JEVNAKER – ÅFK 5 – 1 (3 – 0)

KOLLEN MØTTE OVERMAKTEN P Å JEVNAKER STADION Vi viste at vi gikk til en av sesongens tøffeste bortekamper, Kampen startet jevnspilt, med et lite overtak til JIF, men det var Kollen som hadde vi beste målsjansene. Den første kommer på et innlegg fra Volden som Stokka er nær ved å sette inn. Like etter banker Idal til fra 20 m, men JIF keeperen får en hånd på ballen som treffer krysset og ut. Etter dette kom JIF mer og mer til. Anført av herrene Simonsen og Sundlin. Etter 25 minutter spiller JIF seg igjennom og setter inn 1-0. I det 37 minutt legger de på til 2-0, før de setter inn 3-0 minuttet før pause. Da hadde dommeren allerede utvist JIF stopperen og Grøten for «slåsskamp» noe de begge to lo av etterpå.I pausen gjorde ÅFK to bytter. Inn kom Vidar Tenmann for Stian Brekke i goalen og Thomas B fikk hvile til fordel for junioren Jan Vidar Haugstulen. Halvveis i andre omgang puttet JIF på igjen til 4-0. Men like etter på slår Guddis et innlegg som Stokka går opp og kriger med JIF keeperen. Andre ballen faller i beina på Jansen som klinker til rett i vinkelen. i siste spilleminutt scoret JIF på et skudd fra 25 meter, rett i vinkelen til Tenmann. Vi tapte for et bedre lag idag.

Stian Brekke 45 Kai Guddal 90 Bjørn E Stabæk 90 Thomas L Sola 90 Geir Erik Nilsen 90 Morten Idal 70 1 B Amund Evensen 90 1 Thomas Backe 45 Fredrik Volden 90 Anders Grøterud 90 Lars C Stokka 90 1 B Vidar Tenamnn 45 Jan V Hagstulen 45 1 B Thomas Kofoed 20