ÅFK – Vikersund/Geithus 2 – 1 5 – 1

Åskollen fikk ingen god start på denne kampen. som sagt ble vi løpende imellom uten å vinne ball. Altfor mange «ruser» og blir dermed lett bytte for en angrepspiller. De gangene vi vant ballen somlet vi den vekk iløpet av 1 til 2 trekk. Gutta stresset med ball og utfallet ble ofte at Vikersund/Geithus kunne kjøre overganger imot oss. Oppgaven ble ikke enklere da den tidligere MIF og SIF spilleren Benny «gullfot» Olsen fikk klokkerent treff fra 20 meter. Ballen steg opp i motsatt vinkel og i nettet. ÅFK keeper Gill kunne intet gjøre med denne kvaliteter han har !! scoringen. V/G produserte ikke mange sjansene på oss, tiltross for vårt dårlige spill. Etter 28 min banker Russesjef Kornerud til på halvvolly fra 35 m. Ballen får en flott bue over V/G keeperen og det står 1-1. Denne scoringen ga Kollen en vitamin innsprøytning, og de tok over matchen. 1 minutt før pause banker Volden til fra 18 m med venstrebeinet etter en retur. I ansre omgang V/G ble i perioder statister og seiersvante Kollenspillere gjorde som de ville.

12 Thomas G 90 50 Pierre K 90 5 Fredrik A 90 4 Bjørn ES 90 41 Ronny Lian 90 69 Lars CS 90 6 Fredrik V 90 2 1 40 Pål RK 90 1 36 Amund E 90 8 Kai G 90 1 11 Rolf N 90 2 32 Fredrik O 65 15 Kim AS 75 25 Espen B 73