Kongsberg IF – ÅFK 0 1 1 – 6

Gutta tok kommandoen fra første minutt og skapte mange sjanser. Første omgang så ut til å ebbe ut i 0-0, etter at Kollen hadde produsert hele 10 målsjanser mot KIF sine 0 !!! 3 minutter før pause setter Fredrik Volden opp Stokka i en to mot 1 situasjon. Stokka drar seg forbi sin mann og inn i 16 før han treffer ballen lit dårlig, men skuddet er velplassert og kommer overraskede på keeperen som ikke rekker frem. 0-1 ledelse til pausen var alt annet enn ufortjent. Andre omgangen ble ganske lik den første, men unntak av nå satte vi sjansene våre. Først får Stokka en glimrende gjennombruddsball fra Pierre. Den løfter han fra 20 m rett i motsatt hjørne. Like etter avspark vinner vi ballen igjen. Venstreback Lian kommer høyt i banen og legger inn, men ballen daler ned over en feilplassert keeper.0-4 scoringen kom etter at Stokka fikk kriget ballen i mål etter at han først hadde reddet skuddet fra Kai !!! 0-5 kom på straffe, KIF forsvaret måtte bruke ulovligheter for å stoppe Volden. Gill’ern fikk lov å ta den og satte den sikkert i keepers venstre hjørne. 2 minutter før slutt setter Stokka inn sitt 4 mål for dagen og Kollen ledet 0-6. Helt fortjent. KIF fikk et unødvendig trøste mål mot slutten.

12 Thomas G 90 1 50 Pierre K 90 1 41 Ronny L 90 1 1 4 Bjørn ES 90 5 Fredrik A 90 6 Fredrik V 90 3 9 Patrick W 89 8 Kai G 85 24 Thomas WL 79 11 Rolf N 65 69 Lars CS 90 4 36 Amund E 65 40 Pål Remi K 79 32 Fredrik O 85 25 Espen B 89