3 baklengs og tap mot Pors

Håkon Grøtlands tropp måtte tåle 3 baklengs borte mot Pors lørdag. Drammen spilte seg til flere store sjanser og var til tider fullt på høyde med telemarkingene, men da scoringene uteble kunne det ikke bli et annet resultat enn tap. Pors hadde mye ballbesittelse og var både dyktige og heldige foran Drammensernes mål. Drammen kom godt ut det første kvarteret i kampen og markerte seg med godt spill og flere angrep. Størst av disse var Hagen alene med keeper og skudd fra Backe som strøk stolperoten. Resten av omgangen tilhørte hjemmelaget og DFK fikk sjelden låne ballen. Drammen ble for baktunge og gav bort mye rom tilangrepshissige Porsspillere. Til pause ledet Pors 1-0 etter å ha vunnet sjansestatistikken 5-3. I 2. omgang får DFK justert spillet sitt og banespillet utjevner seg. Det produseres angrep etter gode kombinasjoner og overganger, og det hadde ikke vært noe å si på om Drammenserne hadde tatt ledelsen etter å ha kommet til et par feite 100 % sjanser som burde vært omsatt i tellende scoringer. I stedet er det Pors som øker ledelsen til 3-0 etter å ha satt inn to litt heldige scoringer som burde vært avverget. DFK klarte å ristet av seg skuffelsen og sto løpet ut ved å komme tilbake og skape gode sjanser mot slutten av kampen, men dette var en dag da alt skulle gå stang ut. Spillere som markerte seg ekstra positivt i dag var Farra, Backe og Gresko.