Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

2013 DFK3: Svever høyt

Vi begynner å få en vane av å starte serien med litt høye skuldre og lite flyt i spillet vårt. Denne kampen blir ikke noe unntak. Vi får derimot godt betalt etter 15 minutter når Thomas L kombinerer fint med Karan som alene med keeper får en enkel oppgave å skyte DFK3 opp i ledelsen. Vi fortsetter å ha kontroll på kula, men makter ikke å skape de største sjansene. Like før pause får Heradsbygda en corner som de noe billig får utlikning på.

1-0 Karan (Thomas L) 15 min

1-1 Heradsbygda 45 min

2-1 Morten 70 min

3-1 Thomas L  (Morten I)73 min

4-1 Thomas L  (Rashid) 84 min

5-1 Husøy (Karan) 86 min

Vi fortsetter å styre banespillet samtidig som vi har stålkontroll defensivt, men får ikke noe mer enn et par halvsjanser. Etter 70 minutter får vi en corner, Idalen er lei av litt puslete duellspill, så han skrur like greit ballen i mål fra cornerflagget, 2-1. 3 minutter senere får vi en ny corner. Denne gangen velger Idalen å skru ballen inn, Heradsbygda får en dårlig markering som lander i beina til Thomas L på 17 meter, BANG og stillingen er 3-1. Nå har vår egen Captain Fantastic fått blod på tann, står virkelig opp og storspiller. Når kampuret viser 83 minutter, skaper Lunde et brudd på Heradsbygda, fosser frem 20-30 meter, spiller 1-2 med Rashid, får ballen igjen før han bredsider ballen i mål. Hadde det vært en bok om break-down, overganger, gjenvinning og generell klasse, ville dette målet stått i forordet. Vi er likevel ikke helt forsynt enda. 2 minutter senere slår Karan en nydelig ball til Husøy i bakrom alene med keeper, feilberegner sisteskansen fra de dype skoger helt og Ketil får en enkel oppgave med å trille ballen i det åpne målet. 5-1 er et faktum som står seg til evig tid når dommeren blåser i fløyta. 

Oppsymmering: Det er godt å vinne 5-1 når vi føler at vi har så mye mer å gå på. Offensivt er vi fortsatt et lite stykke unna. Vi tar likevel med oss masse positivt fra kampen. Vi er bunnsolide defensivt, vi er gode i frispilling bakfra og vi legger ned en enorm innsats i gjenvinningsfasen. Absolutt godkjent kamp!

Dagens 3BB: Jørgen, Thomas L, Idal

Del dette innlegget