11.6.08 Åskollen 3 – Bødalen 2 3-1 (1-1)

B-GJENGEN PÅ NYE RØVERTOKT Av Gaffer Gøran B-gjengen har fulgt opp den fine vårsesongen med 6 nye poeng mot henholdsvis Bødalen 2 og Strømsgodset 3. Spillet vårt begynner for alvor å sette seg og vi har virkelig begynt å melde oss på i kampen om opprykk.

Startoppstilling: Stephan – Kent – Stian – Rune – Eirik – Rashid – Peter – David – Ronny – Cato – Trajko
Innbyttere: Anders C, Lars D, Perry
0-1 43 min Bødalen
1-1 Rune (Ronny) 45 min
2-1 Rune straffe (Trajko) 47 min
3-1 Trajko (Ronny) 57 min
Åskollen gikk i kjent stil hardt ut og produserte en rekke store sjanser. Spillemessig var vi overlegne, men slet likevel med å få ballen i mål. Trajko kommer til en rekke store sjanser, men uflaks og en steinhard gressmatte hindrer ballen å gå i mål. Etter 43 minutter er Bødalen på en liten visitt på vår banehalvdel hvor en spiller klarer å fyre av et langskudd som går rett i nota bak en overrasket Stephan. 2 minutter senere mottar Rune ballen fra Ronny på 30 meter, ser opp, får stjernetreff og sender ballen i lengste hjørne bak en totalt utspilt Bødalenkeeper. Stillingen står seg til pause 1-1 med Åskollen som det desidert førende laget.
I pausen bestemmer vi oss for å justere pasningspillet vårt og heller gjøre ting litt enklere. Dette gir umiddelbare resultater når Trajko etter 47 minutter skaffer oss en straffe som Rune setter sikkert i mål 2-1. Vi fortsetter å male på og produserer en rekke store sjanser. Trajko får etter 50 minutter dagens største sjanse når han fra 6 meter på åpent mål klarer å skyte utenfor. Han retter opp feilen etter 57 minutter når Ronny kommer fri på inne i boksen og slår ballen 45 grader ut til Trajko som enkelt kan sette ballen i mål bak en totalt utspilt keeper.
Alt i alt nok en fullt fortjent seier. Vi fortsetter med det solide forsvarsspillet vårt og varter opp med mange gode angrep. I tillegg er det gøy å se at frispillingsmønsteret vårt for alvor begynner å sitte. Med litt mer konsentrasjon i den siste 1/3-delen av spillet kommer dette til å bli en riktig så fin sommer/høst. ÅFK vant sjansestatistikken 11-4.