03.06 Dfk-Skoger 6-1 (4-0)

Kontrollert seier dette, uten at vi hentet frem det beste spillet. Litt cruisecontrol egentlig. Når vi spiller ballen, vender spillet og får opp bevegelsen, så gjennomfører vi bra og skaper en del sjanser. Men vi lar også Skoger slippe til endel uten at det var nødvendig. Men de er uansett for tannløse, og så står Harald godt bakerst hos oss. Vi leder 4-0 til pause etter litt Coon-show. 3 scoringer på han i denne omgangen, det siste etter en prikkfri corner fra Bjørn Even, som han bare hæler elegent gjennom bena på keeper. Lettere arrogant. Erik scorer det fjerde målet før pause, der han krangler seg gjennom hele forsvaret inkl keeper. Første OB-Goal på deg Småtty ?? I andre omgang er det litt jevnere, men vi sløser endel med mulighetene framover og burde fått flere mål..Fredrik legger på til 5-0 og Alfie til 6-0 før Skoger får ett trøstemål på slutten. Gledelig comeback fra Finta i dag, godt å ha deg tilbake! Han viste at man ikke glemmer å behandle kula etter 5 år med pause/skade. Assistene i dag kom ved; Bård 2, Bjørn Even 2, og Fredrik. (Småttys mål trengte ingen assist, han ordnet det målet selv 🙂