I denne serien har jeg hatt som mål å plukke ut Tidnes lag, eller "fasiten" som jeg velger å kalle det.

Det har gitt meg mye hode bry. Jeg har vært så heldig å jobbet med alle de beste, fått så mange fantastiske venner for livet og fått opplevd så mye glede i denne klubben. Med unntak av den gangen Tyristubben "kødda" til trackrecorden vår på Kollen Road. Vi hadde ikke tapte hjemme på 3,5 år!!! Den irriterer meg ennå.

Etter å ha trent ca 100 spillere i 10 år er det vanskelig å velge kun 11 mann. Alle har spillerne har sin egen eierandel i vår klubbhistorie og suksess. For å nærme meg fasiten har jeg først måtte sette opp Tidnes lag for de første 10 årene og jeg har måtte gjøre noen valg:

1) Jeg må kun legge til grunn sportslig statistikk fra første lagsfotballen i klubben.

2) Følelser og vurdering av enkeltes innsats rundt klubben måtte også legges vekk med tungt hjerte.

3) Vurderingene som legges til grunn er uavhengig av periode eller divisjon.

4) Spillerne er vurdert i posisjoner de har spilt mest, men kan flyttes hvis de har hatt en delt rolle.

Spillere uthevet i halvfet tekst er på Tidnes lag, nærmeste utfordrer står med vanlig tekst under. Den gjeldende totalsum avsløres på jubileumsfesten.

Starter dermed å velge Tidnes lag for de siste 10 årene, altså fra 2003-2013:

Stian "Sila" Brekke

Stephan"Pasta Joe" Jacobsson

Simen "Sims" Amundsen

Mats "Frøs" Frøshaug

Amunf "Emundo" Evensen   Bjørn Even "Klippen" Stabæk

Marius "Mur" Backe

Ronny Lian
Robel Hamde       Christer "Peder" Pedersen

Jørgen Flåtene

Niklas Wilki Wilkinsson

Thomas "Motorn" Backe
  Faramaz "Farra" Nemati

Kai "Guddis" Guddal   Fredrik "Assist" Volden
Petter Kalmo

Torleif "Molly" Molvær
Amahl "Pelle" Pellegrino        Espen "Ludda" Lunde
    Lars Christian "Tigern" Stokka
    Niklas "Gel" Knutsen

For en gjeng med spillere som stortrivdes i hverandres selskap og gjorde alt de kunne for at det var LAGET som lyktes. Det er flere navn jeg gjerne skulle tatt med her, som har hatt en stor påvirkningsverdi. Disse ønsker jeg å hylle på et annet vis senere.

Bildearkiv profilbilder

15a profil Finta 15a profil Backe 15a profil Farra 15a profil Gus

Åskollen FK - Postboks 749, 3003 Drammen - www.aaskollen.no  - klubbpost@aaskollen.no - Åskollen FK på Facebook - Kontonr.: 1503.85.48058 - Klubbnr.: GR06020079260 - Org.nr.: 984155344