I denne serien har jeg hatt som mål å plukke ut Tidnes lag, eller "fasiten" som jeg velge rå kalle det.

Det har gitt meg mye hode bry. Jeg har vært så heldig å jobbet med alle de beste, fått så mange fantastiske venner for livet og fått opplevd så mye glede i denne klubben. Med unntak av den gangen Tyristubben "kødda" til trackrecorden vår på Kollen Road. Vi hadde ikke tapte hjemme på 3,5 år!!! Den irriterer meg ennå.

Etter å ha trent ca 100 spillere i 10 år er det vanskelig å velge kun 11 mann. Alle har spillerne har sin egen eierandel i vår klubbhistorie og suksess. For å nærme meg fasiten har jeg først måtte sette opp Tidnes lag for de første 10 årene og jeg har måtte gjøre noen valg:

1) Jeg må kun legge til grunn sportslig statistikk fra første lagsfotballen i klubben.

2) Følelser og vurdering av enkeltes innsats rundt klubben måtte også legges vekk med tungt hjerte.

3) Vurderingene som legges til grunn er uavhengig av periode eller divisjon.

4) Spillerne er vurdert i posisjoner de har spilt mest, men kan flyttes hvis de har hatt en delt rolle.

Spillernavn under med uthevet skrift er førstevalget, mens spillernavn med standardskrift er utfordrer.

Starter dermed å velge Tidnes lag for de første 10 årene, altså fra 1993-2003:

Stephan"Pasta Joe" Jacobsson

Bent "Mumle" Hansen

Jens Petter "BP"  Farnes

Bjørn Even "Klippen" Stabæk

Odd Einar "Morten" Mortensen   Amund "Emundo" Evensen

Fredrik "Freddy" Askjem

Henning "Vice Vice" Riise
Thomas "Super"  Lie        Erik Løsengen

Richard "Mølby" Hagel

Rune "Kula" Hansen

Terje "El 'Capitano" Larsen    Kai "Guddis" Guddal

Jarle "Finta" Finnestrand    Fredrik "Assit" Volden
 Jarle "Brattbakk" Nilsen

Cato "Druzern" Lauritsen
 Espen "Vaktmestern" Bergmann.        Kristian "Toget" Teie
     Rolf "Roffe" Neslund
     Lars Christian "Tigern" Stokka.

For en gjeng med spillere som stortrivdes i hverandres selskap og gjorde alt de kunne for at det var LAGET som lyktes. Det er flere navn jeg gjerne skulle tatt med her, som har hatt en stor påvirkningsverdi. Disse ønsker jeg å hylle på et annet vis senere.

Bildearkiv profilbilder

15a profil Finta 15a profil Backe 15a profil Farra 15a profil Gus

Åskollen FK - Postboks 749, 3003 Drammen - www.aaskollen.no  - klubbpost@aaskollen.no - Åskollen FK på Facebook - Kontonr.: 1503.85.48058 - Klubbnr.: GR06020079260 - Org.nr.: 984155344