Åskollen gjennomførte en maktdemonstrasjon mot IBK og vartet opp med storspill som Krokstadelvingene ikke klarte å følge med på. Godt samspill og stor innsats førte til scoringer av Thorleif Molvær og Lars C.Stokka, mens hjemmelaget knapt spilte seg til store målsjanser. Dermed ble IBKs håp om å blande seg inn i tetstriden definitivt slukket, og ÅFK har ristet av seg en hard konkurrent om avdelingsseieren. Høydepunktet i kampen var da, Kollen back Peder valgte å sette seg på ballen i 5-6 seksunder, siden IBK ikke turte å presse vår forsvarsfirer på vår banehalvdel.

Denne wikipedian er under utvikling og vil være det i en god stund fremover. aaskollen.no skal være en siden der du finner all informasjon om klubben sin historien. Alt fra interne nyeter, medianyheter, spillerstatistikker, kampreferater, bilder, gamle nyheter og vidoer.

Arkivet til klubben er stort, men vi har klart å få digitalisert det meste, men no gjennstår. Har du tilleggsinformasjon som feks nyheter, bilder ect eller finner feil, så send oss en mail til klubbpost@aaskollen.no. Sålangt inneholder kollenwikien ca 900 gamle artikler, ca 250 youtube videoer, ca 300 linker til eksterne netthyheter og et bildearkiv på 7100 bilder. Ingen av de gamle artiklene som er lagt er redigert.

Til orienentering, spilte Åskollen FK under navnet Drammen FK fra 2009-2016 i blå drakter. I vår wiki bruker vi bare klubbnavnet Åskollen.

Kollen Cup informasjon

  • Dugnad & vaktliste
 
  • Inngang: Voksne kr. 100,- og barn u/16 år gratis. Åpen kiosk!
  • Lagene benytter seg av garderobene i MIFhuset under cafen

Åskollen FK - Postboks 749, 3003 Drammen - www.aaskollen.no  - klubbpost@aaskollen.no - Åskollen FK på Facebook - Kontonr.: 1503.85.48058 - Klubbnr.: GR06020079260 - Org.nr.: 984155344


Copyright © Åskollen FK - aafkadministrasjon@aaskollen.no