Det var en svært skuffet Simen Amundsen som Nyhetsredaksjonen pratet med etter at Åskollen hadde tapt 3-1 borte mot Jevnaker. -Dette var min dårligste kamp hittil i år, og det føles tungt å ha vært direkte invovert i 2 av baklengsmålene, sukket ulykkesfuglen etter kamp. Amundsen opplevde at Åskollen hadde godt trøkk, førte store deler av matchen og produserte nok målsjanser til å ha vunnet oppgjøret. -At Jevnaker vant føles veldig urettferdig!

Amundsen forteller at Kollen kom godt i gang, men at en uheldig inngripen fra ham førte til at de kom bakpå. -Jeg bommer på ballen og feller en mann innenfor 16-meteren og dermed scorer de på straffe, forklarer forsvarskjempen. Amundsen forteller videre at Kollen fortsetter å skape sjanser, men at ballen ikke fant veien til nettmaskene. -Jevnaker kom ikke ofte over midten, men var flinke til å ligge tett og nekte oss å spille gjennom. I tillegg var de farlige på kontringer, spesielt etter våre cornere. - Her må vi nok innrømme at det var en del slurv med returløpene, sukker Amundsen.
Kollen måtte tåle enda en baklengs før hvilen. Frøshaug misser et oppspill fra bakre rekker og Jevnaker kom styrtende på bruddet og satte ballen i mål. Etter pause fortsatte Kollen presset, og da Hagen og Molvær ble byttet inn ble det skapt en del farlige målssjanser. Etterhvert fikk Kollen en velfortjent redusering på en dødball som Thomas Backe pirket over linja etter litt klabb og babb i feltet.
-Etter reduseringen jaget vi utlikning, og det ble litt kaotiske tilstander i sluttminuttene, forteller "Sims". -På overtid får Jevnaker spilt ballen opp på midten hvor Murer'n og jeg står igjen. I duellen som oppstår går Murer'n først opp, og der ballen detter ned skal jeg klarere, men ballen blir snappet opp av en Jevnakerspiller som tar den med seg og får fri bane mot mål, forklarer Amundsen oppgitt. - Det var stor skuffelse blant gutta etter kamp, men nå er det viktig at vi nullstiller oss til neste trening og sammen tar et tak for å løfte oss opp igjen, kommer det til slutt fra Kollens ulykkesesfugl.

Denne wikipedian er under arbeid og vil være det i en god stund fremover. Målet med siden er å oppsummere klubbhistorien til Åskollen FK fra dag en. Dette innebærer å tilgjengliggjøre spillerstatistikker, kampreferater, bilder, gamle nyheter og vidoer.

Arkivet til klubben er stort og dette er starten på å digitaliseringen av klubbinformasjonen. Har du tilleggsinformasjon. bilder ect eller finner feil, så send oss en mail til klubbpost@aaskollen.no.

Målet for 2018 er å ferdigstille sesongene 2008 og 1998, men allerede nå har alle sesongene fått spillerstatistikk, tabeller, kollenfakta, Kollennyheter og bildearkiv. Det er lagt inn ca 850 gamle artikler, ca 200 youtube videoer, ca 300 linker til eksterne netthyheter og et bildearkiv på 7100 bilder. De neste årene vil det med ujevne mellomrom komme 500 nygamle artikler, nye vidoer og et hav av eksterne linker, så følg med :-)

Alle sesongene har mye tesktlig informasjon lagt inn, men ingen av artiklene er redigert.

Til orienentering, spilte Åskollen FK under navnet Drammen FK fra 2009-2016 i blå drakter. I vår wiki bruker vi bare klubbnavnet Åskollen.

NB: Bilde arkivet er nå fullstendig oppdatert fra arkivet med 7100 bilder, men har du noen bilder vi kan mangle så ta kontakt.

Kollen Cup informasjon

  • Dugnad & vaktliste
 
  • Inngang: Voksne kr. 100,- og barn u/16 år gratis. Åpen kiosk!
  • Lagene benytter seg av garderobene i MIFhuset under cafen

Åskollen FK - Postboks 749, 3003 Drammen - www.aaskollen.no  - klubbpost@aaskollen.no - Åskollen FK på Facebook - Kontonr.: 1503.85.48058 - Klubbnr.: GR06020079260 - Org.nr.: 984155344


Copyright © Åskollen FK - aafkadministrasjon@aaskollen.no