16 NyttStyre

Kveldens ekstraordinære general forsamling i Drammen FK, gjennomførte historiske vedtak for vår kjære gutteklubb. Bildet: Bak fra venstre: Faramarz Nemati,Fredrik Gusrud, Thomas Backe. Foran fra venstre Simen Amundsen, Gøran Nygård, Jørgen Flåtene.

Les også dt.no

Som bildet viser sluttet den ekstraordinære general forsamlingen seg til forslagene om nytt styre og endring av klubnavn. Dagens styre med Jarle Finestrand og Bjørn Reiersrud i spissen gikk av og ble erstattet av andre yngre kollen helter. Den nye formannen Gøran Nygård viser stolt frem sitt nye styre, med sin nye nestformann til høyre i Jørgen Flåtene.

Drammen FK sin kjære formann Jarle Finnestrand har i stor grad de 3-4 siste årene blitt mye alene om ansvaret i klubben, selv i tider der klubben har vært med i norsk toppfotball med både sportslige og økonomiske utfordringer. Satsningen Drammen FK har ivret etter har kostet krefter for alle, og det blir spesielt synlig i en gutteklubb. Det finnes ingen redningsnett igjennom en stor moderklubb eller andre klubbstyrer som kan gå inn å gi sin støtte. Drammen FK og Jarle Finnestrand sitt styre har alene kjempet mot strømmen for å være en annerledes klubb med kun frivillighet i norsk toppfotball.

b_400__16777215_00_images_2007_A07_Kobenhavn08_EvensenScherfJohansenFinnestrand.jpgb_400__16777215_00_images_2007_A07_Svelvik_Finnestrand.jpg

Det er bare å ta av seg hatten (igjen, har gjort det før) for jobben, innsatsen og sjela Jarle har lagt ned for klubben, uten Jarle hadde aldri en gutteklubb som Drammen FK kunnet rykke opp i 2 divisjon, 2 ganger. Hvem har klart dette tidligere i buskerud fotballen med så lite ressurser? Finnestrand og Co.

Med seg på denne reisen har han på banen, hatt med seg to lojale og ekte klubbspillere i Thomas Backe og Farra Nemati. Disse to er unike typer i dagens fotball. De har stått stødig ved klubbens siden igjennom opp og nedrykk. Uten disse på banen hadde vi i Drammen FK aldri kommet så langt og kunne se tilbake på Drammen FK som en kjempe opptur. Drammen FK har vært en sportslig suksess.

På 8 år har denne gutteklubben, opprinnelig Åskollen (ja, det var ingen sammenslåingsklubb, ÅFK døpte seg kun til DFK). Vært opp i norsk toppfotball hele 2 ganger mye takket disse tre personene. Slike klubbmennesker som dette, vil stå igjen i klubbhistorien som blant de 3 største heltene. Klubben og andre gamle klubbhelter takker dere for alt dere har gjort for klubben vår.

Det er også gledelig å se at både Thomas og Farra skal nå være med å bære frem gamle tradisjoner i orginal fargene til klubben, sammen med helter som har beltet fult av KM mesterskap. Klubben er i forsatt trygge hender fremover. Så en stor takk til Jarle og Bjørn Reiersrud som har holdt klubben gående i en meget vanskelig tid etter nedrykket fra 2 divisjon og lykke til det nye styret.

 

 

 

 

 

Denne wikipedian er under arbeid og vil være det i en god stund fremover. Målet med siden er å oppsummere klubbhistorien til Åskollen FK fra dag en. Dette innebærer å tilgjengliggjøre spillerstatistikker, kampreferater, bilder, gamle nyheter og vidoer.

Arkivet til klubben er stort og dette er starten på å digitaliseringen av klubbinformasjonen. Har du tilleggsinformasjon. bilder ect eller finner feil, så send oss en mail til klubbpost@aaskollen.no.

Målet for 2018 er å ferdigstille sesongene 2008 og 1998, men allerede nå har alle sesongene fått spillerstatistikk, tabeller, kollenfakta, Kollennyheter og bildearkiv. Det er lagt inn ca 850 gamle artikler, ca 200 youtube videoer, ca 300 linker til eksterne netthyheter og et bildearkiv på 7100 bilder. De neste årene vil det med ujevne mellomrom komme 500 nygamle artikler, nye vidoer og et hav av eksterne linker, så følg med :-)

Alle sesongene har mye tesktlig informasjon lagt inn, men ingen av artiklene er redigert.

Til orienentering, spilte Åskollen FK under navnet Drammen FK fra 2009-2016 i blå drakter. I vår wiki bruker vi bare klubbnavnet Åskollen.

NB: Bilde arkivet er nå fullstendig oppdatert fra arkivet med 7100 bilder, men har du noen bilder vi kan mangle så ta kontakt.

Kollen Cup informasjon

  • Dugnad & vaktliste
 
  • Inngang: Voksne kr. 100,- og barn u/16 år gratis. Åpen kiosk!
  • Lagene benytter seg av garderobene i MIFhuset under cafen

Åskollen FK - Postboks 749, 3003 Drammen - www.aaskollen.no  - klubbpost@aaskollen.no - Åskollen FK på Facebook - Kontonr.: 1503.85.48058 - Klubbnr.: GR06020079260 - Org.nr.: 984155344


Copyright © Åskollen FK - aafkadministrasjon@aaskollen.no