Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/DFK/KollenCup.jpg'
There was a problem loading image 'images/DFK/KollenCup.jpg'

KollenCup.jpg
Åskollen FK inviterer til sin tradisjonelle januar turnering for seniorlag i MIFhallen. Her blir plassene fort fylt opp, så vær raske. Vi opererer med påmelding etter første mann til mølla-prinsippet.

For 15. året på rad har vi gleden av å invitere til Kollen Cup helgen 6-8 januar i MIFhallen. Kollen Cup er distriktets største innendørsturnering for seniorlag. Turneringen spilles i et format som er skreddersydd for underholdende fotball, mange mål og markerer en perfekt inngang for lagenes oppkjøring til en ny sesong. Det spilles gruppespillkamper 7 mot 7 med store mål

som avsluttes med sluttspill for å kåre en vinner. Vi legger opp til en fredagsturnering for lag fra lavere divisjoner og en turnering på lørdag for de lagene i høyere divisjoner. Seeding vil foregå basert på lagenes plassering i årets seriesystem Påmeldingsavgift pr. lag er 3000kr og må være innbetalt til konto 9365.06.32794 for at påmeldingen er gyldig. Påmelding skjer på www.drammenfk.no. Meld på laget ditt og sørg for at dere kan starte den nye sesongen med godt sportslig utbytte, litt show og mye moro! Erfaringsmessig blir plassene fort fylt opp, så vær raske. Vi opererer med påmelding etter første mann til mølla-prinsippet.

Bildearkiv Kollen Cup

13KC BroneFinale GIL2Holmen1 KC14 Vestfossen2 16KC Dammen toppscorer

Kollen Cup informasjon

  • Dugnad & vaktliste
 
  • Inngang: Voksne kr. 100,- og barn u/16 år gratis. Åpen kiosk!
  • Lagene benytter seg av garderobene i MIFhuset under cafen

Kollen Cup vinnere siden 2002


Copyright © Åskollen FK - aafkadministrasjon@aaskollen.no