Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/A-lag/2014/14a_Odd_Truls.jpg'
There was a problem loading image 'images/A-lag/2014/14a_Odd_Truls.jpg'

Mål: Benjamin Krantz, Emil Fossum, Behajdin Celina
Assist: Thomas Lian, Truls Garmo Johansen
BB: Truls Garmo Johansen, Mergim Hasi, Faramarz Nemati

Superlativene haglet fra trenerteamet til spillergruppen etter match: - Fantastisk 1.omgang, jubler Stian Ramsfjell. - Klart årsbeste før pause, konstanterer Jarle Finnestrand. - En tilnærmet fasit på hvordan fotball skal spilles de første 45 minuttene, sier en svært begeistret Harald Ramsfjell. En strålende fornøyd Lars Gunnar Martinsen viser tommelen opp og smiler bredt mens han gratulerer gutta på vei inn i garderoben.

14a_Odd_Truls.jpgDrammen FK gikk offensivt til verks og spilte ut gjestene fra Skien i 1.omgang. De hvitkledte ungguttene, som ble ledet av tidligere toppspiller Tommy Svindal Larsen, ble svimle av å bli spilt rundt og fikk seg en fotballeksjon de sent vil glemme. Før toppoppgjøret på Marienlyst ledet Skienslaget avdelingen med 6 seire av 7 mulige, men med 3 baklengs til pause var det lite som tydet på at det var et topplag som var på besøk. Allerede etter 7 minutter førte Krantz hjemmelaget opp i ledelse ved en corner. Hellum vinner en hodeduell som fører til litt klabb og babb i feltet før Krantz er nådeløs og knaller ballen i nettaket. Ved halvspilt omgang får publikum se et mål ut av læreboka der en deilig overgang fører til et innlegg fra Lian som finner Fossum utenfor 16 meteren. Med et velrettet skudd i lengste hjørne fyker ballen i nettmaskene forbi keeper. Rett før fløytesignalet går til pause foretar Celina et lite kunststykke da han danser seg forbi forsvaret og dunker inn 3-0 fra 16 meteren.

Etter hvilen hever gjestene seg betraktelig og går rett i strupen på hjemmelaget. Nesten før publikum hadde rukket å sette seg fikk hjemmesupporterne kaffen i halsen da et tafatt DFK-forsvar forærer Odd en redusering. DFK rister av seg sjokket og spiller seg opp igjen, men klarer aldri å dominere like mye som før hvilen. Det var nok av sjanser til å punktere kampen, men da disse ble sløst bort var det i stedet Odd som grep sjansen og reduserte til 3-2. Et rystet DFK spilte kontrollert de siste minuttene og tok ingen sjanser ved å sende for mange menn i angrep. Dermed ble det ingen rom for Odd å løpe i, og kampen døde sakte men sikkert ut til en fortjent hjemmeseier.

- Vi var sinnsykt gode i 1.omgang, forteller Manager Rams. - Det var helt klart årsbeste der vi ligger fantastisk godt, jobber i leddene og er gode i alle spillets faser. Vi er gode på overganger, gode mot etablert og er skumle på dødball. Det blir en nervepirrende 2.omgang da Odd scorer et par mål, noe som var litt unødvendig siden vi hadde nok målsjanser til å drepe kampen tidlig, oppsummerer hovedtreneren.

- Far Harald Ramsfjell lot seg begeistre av spillet i dag og fremhever måten ballfordelerene på midten leste spilleklimaet på. - Vi setter riktig tempo, varierer med å spille i bakrom, vende opp og roe ned. Overgangsspillet satt som et skudd, og vi traff hver gang etter brudd med pasning og fikk tredd ballen opp i mellomrom. Så kom det løp og vi skapte store sjanser! I tillegg forsvarte vi oss veldig disiplinert.  - En kjempeomgang! At 2.omgangen ikke ble like bra kan vi trenerne også ta selvkritikk på. Vi burde vært enda mer klarere på presshøyde. Vi setter liksom litt sånn "kvasihøyt" press. Odd la seg lavere etter hvilen og lå og ventet på oss for å komme på overganger. Vi burde satt den blokka slik som vi gjorde i 1.omgang, da hadde ikke de kommet så lett til, forklarer Ramsfjell senior.


Avisutklipp 2014

Kollenfakta fra 2014

President Jarle Finnestrand
Director Kristoffer Backe
Økonomileder Marius Backe
Markedssjef Jørgen Flåtene 
Sportslig leder Thomas Backe 
Styremedlem Gøran Nygård 
Styremedlem Bjørn Tore Nordahl 
Styremedlem Bjørn Reiersrud 
Manager Stian Ramsfjell 
Manager Lars Gunnar Martinsen
Headcoach Harald Ramsfjell
Coach Jarle Finnestrand
Kaptein  
Vise kaptein  
Vice Vice Vice kaptein  
   
Tiltler dette året 
Seriemester 3 divisjon KM mester 3 divisjon
Seriemester 5 divisjon KM mester 5 divisjon

Bildearkiv fra 2014

14a TT firerbanden 14a Lagbilde Alag minibilde 14a JIF Jubel

Kollen nyheter fra 2014

YouTube 2014

+ Slide
- Slide
 

Spillerstallen 2014

Spillerstall Kamper Mål Assist BB
Herman Roden 26 0 2 8
Awat Peyghambernejad 25 21 7 6
Behajdin Celina 24 14 5 9
Thomas Lian 24 0 4 2
Truls Garmo Johansen 23 4 12 8
Kim Olav Ñsthagen 22 0 1 4
Farra Nemathi 21 1 0 6
Emil Fossum 20 10 5 1
Mergim Hasi 20 0 2 4
Victor Hellum 20 0 1 12
Thomas  Backe 19 2 2 6
Petter  Kalmo 17 1 0 0
Didrik B Storskogen 15 4 0 0
Matthias Warp 15 2 0 5
Thorleif  Moldvær 14 5 2 1
Sindre Horgen 13 0 2 1
Benjamin Krantz 12 7 2 3
Marius Backe 12 1 0 1
Damian Budnik 8 0 0 1
Abdihakim Dagane 6 1 1 0
Christer Pedersen 4 0 0 0
Zia Khwashaba 1 2 0 1
Artan Brovina 1 0 0 0
Hans Erik Jacobsen 1 0 0 0
Kevin van der Pol 1 0 0 0


Copyright © Åskollen FK - aafkadministrasjon@aaskollen.no