Strømsgodset trener Ronny Deila forteller til Drammen FKs webredaksjon før møtet mellom klubbene i 1.ordinære runde i Norgesmesterskapet at han kjenner godt til cupmotstanderen.

Drammen FK bør kjempe om å være i 2.divisjon.
Ronny Deila forteller at han kjenner litt til Drammen FKs historie. – Jeg vet at laget opprinnelig er fra Åskollen og byttet navn til Drammen FK da de gikk opp i 2.divisjon. Jeg har fulgt med litt på DFK, og har fått med meg at laget er på vei oppover igjen etter en liten downperiode. Det synes jeg er positivt. Vi trenger flere miljøer i Buskerud som driver bra og jeg mener Drammen FK bør være et av de miljøene som kjemper om å være i 2.divisjon, hevder Deila.

Glad for å se tidligere Godsetspillere i DFK
- Jeg kjenner mange fjes i stallen til DFK fordi flere av spillerne har vært innom Strømsgodset som juniorspillere. Det er det vi ønsker at spillerne våre skal gjøre hvis de ikke blir tatt opp i A-stallen til Strømsgodset. Det er kun en promille av alle unge spillere som prøver seg hos oss som lykkes med å komme på A-laget, de andre må gå rundt og skape miljøer andre steder og gå tilbake til klubber i bredden slik at det kan skapes nye talenter igjen. Hadde jeg vært trener i Drammen FK hadde jeg også vært veldig opptatt av å få tak i de beste juniorspillerne i Strømsgodset som ikke er god nok for A-laget.

Kan få oppleve brødreduell
DFK-spiller Emil Fossum kan møte lillebror og SIF-spiller Iver Fossum til en real brødreduell i cupkampen. Ronny Deila kan røpe at lillebror Fossum er høyaktuell til å spille NM-kampen. - Iver er allerede aktuell til hver eneste A-kamp og i diskusjonen rundt førsteelleveren. Han er en viktig spiller for oss og kommer til å bli mer viktig etter hvert som tiden går, skryter Deila.

Moro å møte DFK i cupen
- Drammen FK var en fin trekning for oss. Vi hadde kanskje ønsket å reise litt lengre og muligvis fått en bedre inngang til senere runder hvis vi går videre, men det som er veldig bra er at vi får en bra bane å spille på som gjør at vi slipper unna så mange skader forhåpentligvis. Dessuten får vi match mot et godt 3.divisjonslag, og da blir det en god treningsøkt for laget, forteller Strømsgodsets trener.

Lærte av feilen mot Asker
- Vi har klar målsetting om å vinne cupen i år. Vi skal ha en god runde på hva vi skal gjøre før vi møter Drammen FK, så vi unngår å gjøre samme feil som mot Asker i fjor. Vi skal ta DFK på alvor på lik linje med alle andre lag vi møter. Bommen i fjor regner jeg med at gutta ikke ønsker å oppleve en gang til. Det har i hvert fall ikke jeg lyst til, sier en meget bestemt Deila før han avslutter med å si at han tror det vil bli en artig match og ønsker Drammen FK lykke til med arrangementet og sesongen.

Avisutklipp 2014

Kollenfakta fra 2014

President Jarle Finnestrand
Director Kristoffer Backe
Økonomileder Marius Backe
Markedssjef Jørgen Flåtene 
Sportslig leder Thomas Backe 
Styremedlem Gøran Nygård 
Styremedlem Bjørn Tore Nordahl 
Styremedlem Bjørn Reiersrud 
Manager Stian Ramsfjell 
Manager Lars Gunnar Martinsen
Headcoach Harald Ramsfjell
Coach Jarle Finnestrand
Kaptein  
Vise kaptein  
Vice Vice Vice kaptein  
   
Tiltler dette året 
Seriemester 3 divisjon KM mester 3 divisjon
Seriemester 5 divisjon KM mester 5 divisjon

Bildearkiv fra 2014

14a TT firerbanden 14a Lagbilde Alag minibilde 14a JIF Jubel

Kollen nyheter fra 2014

YouTube 2014

+ Slide
- Slide
 

Spillerstallen 2014

Spillerstall Kamper Mål Assist BB
Herman Roden 26 0 2 8
Awat Peyghambernejad 25 21 7 6
Behajdin Celina 24 14 5 9
Thomas Lian 24 0 4 2
Truls Garmo Johansen 23 4 12 8
Kim Olav Ñsthagen 22 0 1 4
Farra Nemathi 21 1 0 6
Emil Fossum 20 10 5 1
Mergim Hasi 20 0 2 4
Victor Hellum 20 0 1 12
Thomas  Backe 19 2 2 6
Petter  Kalmo 17 1 0 0
Didrik B Storskogen 15 4 0 0
Matthias Warp 15 2 0 5
Thorleif  Moldvær 14 5 2 1
Sindre Horgen 13 0 2 1
Benjamin Krantz 12 7 2 3
Marius Backe 12 1 0 1
Damian Budnik 8 0 0 1
Abdihakim Dagane 6 1 1 0
Christer Pedersen 4 0 0 0
Zia Khwashaba 1 2 0 1
Artan Brovina 1 0 0 0
Hans Erik Jacobsen 1 0 0 0
Kevin van der Pol 1 0 0 0


Copyright © Åskollen FK - aafkadministrasjon@aaskollen.no