Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/A-lag/2014/14a_NMkval_DBK_Wilki.jpg'
There was a problem loading image 'images/A-lag/2014/14a_NMkval_DBK_Wilki.jpg'
There was a problem loading image 'images/A-lag/2014/14a_Herman_Rhoden2.jpg'
There was a problem loading image 'images/A-lag/2014/14a_Herman_Rhoden2.jpg'

14a_NMkval_DBK_Wilki.jpgForan årets sesong stilles det høye forventninger til Drammen FK. Klubben satte seg tidlig mål om å kjempe i toppen i tabellen, og startet arbeidet rett etter sesongslutt 2013 ved å engasjere et trenerteam på fire personer. Overgangsvinduet har blitt benyttet flittig, og hele 12 nye spillere har kommet til i løpet av vinteren. Det betyr at halve stallen består av nye fjes. Riktignok er Krantz, Horgen og Peyghambernejad gamle kjente som gjør comeback i den blå trøya, men med så mange nye, unge spillere i stallen var det nok av utfordringer å gripe tak i. Men utvelgelsen av nye spillere har vært en nøye og god prosess der trenerteamet har vært flinke til å finne typer som har styrket stallen både sportslig og sosialt. Etter en strålende oppkjøringsperiode i vinter med meget gode treningsøkter har spillerstallen utviklet seg enormt på kort tid, blitt en sammensveiset gjeng og fremstår som vinnerskaller. Laget har troen på seg selv, og har i den siste tiden levert gode resultater som bl.a. har ført til deltakelse i 1.ordinære runde av NM mot Strømsgodset. Spillselskapene har bitt seg merke i hva som foregår i Drammen og har senket oddsen for avdelingsseier fra 20 ved juletider til kun 2,75 (Nordicbet) og 3,40 (Betsson) i skrivende stund. Også Drammens Tidende har fått med seg hva som skjer i klubben om dagen og skrev i sitt siste fotballmagasin at "DFK er en het opprykkskandidat i 3.divisjon".

Mandag 2.påskedag starter alvoret på Marienlyst kl. 19.00 mot Telemarkslaget Kjapp IL. Gjett om vi gleder oss!

Klikk her for å se hele spillerstallen!!!

Trener Harald Ramsfjell har tatt på seg oppgaven å presentere A-stallen under tittelen: "Skråblikk på: DFK - spillstall 2014"

Sjakk matt!
Seriestarten er bare en drøy uke unna. Den eviglange vinteren med forberedelser er snart over! Mitt første møte med spillerne i DFK var medio desember. 14 spillere var tilstede, flere av dem kjente jeg fra før, som kretslagsspillere på midten av -90-tallet. Backe-brødrene, Molvær, Pedersen, Farra. Kontinuitetsbærerne! Alle klubber trenger dem. Men vi var få, ville vi lykkes med «silly season»?

14a_Herman_Rhoden2.jpgPå de første treningene i januar kom det stadig spillere til som var nysgjerrige på DFK. Emil Fossum og Victor Hellum kom fra MIF, Thorfi fra Konnerud. Fra den andre siden av elva kom Mergim og Thommesen. De tidligere DFK- erne, Awat, Horgen og Benny søkte tilbake til røttene. Flere kvalitetsspillere fra SIF søkte seg også mot oss; Behajdin og Kim Olav matcher opplagt begrepet kvalitet. Kun en brikke manglet i mars; vi trengte en keeper til i tillegg til Hansi som kom fra DBK. Vi kunne knapt vært heldigere med den siste brikken enn Herman. Toppseriøs og med ambisjoner. Sjeldent har vi sett Finnestrand smile bredere! Sjakk matt! Vi var i mål. Verdt å nevne er også at det skjer veldig mye spennende på juniorlaget til DFK. 2 spillere derfra hospiterer opp og har klart seg utmerket. I tillegg trener den unge lovende keeperen, Bayram, jevnt og trutt med oss.

"Vinnerskaller" og "smalt fokus"
Kontinuitetsbærerne smilte i skjegget. Plutselig var vi over 20 mann på alle treninger. Vi måtte sågar si nei til gode 3. divisjonsspillere. «De gamle» skjønte at her blir det kamp om plassene, og de har tatt hansken! Fokuset og trøkket på treningene er kanskje det som har imponert meg mest. Rett og slett energigivende for en gammel ringrev. Å sette sammen et lag med komplimentære ferdigheter har vært en spennende utfordring. I tillegg blir det viktig å holde 24 spillere fornøyde! Vi bruker ofte begrepet «vinnerskaller» og har satt ord på hva vi mener med det. Stram defensiv organisering blir også sentralt. 66 baklengs i fjor sier alt om viktigheten av det! I skrivende stund har vi 16-0 på de tre siste kampene. Ikke helt uvesentlig når vi ønsker å bygge selvtillit. Vi kommer helt sikkert til å møte tøffe utfordringer i sesongen som nå står for døren. Spillerne har respondert svært godt på begrepet «smalt fokus» fram til nå. Det blir også viktig i fortsettelsen.

Spillerstallen:
Keepere:
Herman, Hansi og Bayram. En selvgående og motivert keepergruppe som jobber svært godt sammen. Rollene er avklart og akseptert av alle. Særlig imponerende er det å oppleve Hansis uforbeholdende støtte til Herman som førstekeeper!

Bakleddet:
Marius («Murer'n»), Farra, Lian, Hellum, Østhagen, Horgen, Wilki, Thorfi. En flott blanding av fart, duellstyrke og rutine. I skrivende stund noe skadeplaget, men de fleste vil bli klare til seriestart.

Midtbaneleddet:
Awat, Hasi, Abdi, Backe, Garmo, Fossum, Bahajdin, Pedersen, Kalmo og Thomesen. Tøft å matche dette leddet i 3. divisjon! Herrene Garmo og Backe har tatt et grep om sentralplassene og er vesentlig bedre trent enn i fjor. Fart og høyt individuelt ferdighetsnivå preger leddet.

Spisser:
Benny, Molvær og Knutsen. Tre forskjellige spisstyper. Benny har «alt». Sterk i duellspill, tøff og direkte, et mareritt for de fleste stoppere. Molvær er den slue spisstypen. Trenger liten plass og er en god avslutter. Det siste preger også Knutsen, en typisk boksspiller. Sønn av min gamle elev i SIF, (88-90) Glenn.

Didirik Storskogen er også viktig i gruppa. Han har som kjent vært rammet av en alvorlig sykdom, men er nå heldigvis på vei tilbake. «For Didrik» sto det på trøyene til gutta i Kollen-cup. «Fotball er det viktigste av det uviktige»

«Å ønske det, ville det, tenke det med, men gjøre det» (Peer Gynt)

Det gjenstår å levere! Ingen vinner 3. divisjon på papiret. Vi ønsker å levere hver gang, så får vi telle opp i oktober!
MVH Harald Ramsfjell


KLIKK HER FOR Å SE HELE SPILLERSTALLEN!!!

Avisutklipp 2014

Kollenfakta fra 2014

President Jarle Finnestrand
Director Kristoffer Backe
Økonomileder Marius Backe
Markedssjef Jørgen Flåtene 
Sportslig leder Thomas Backe 
Styremedlem Gøran Nygård 
Styremedlem Bjørn Tore Nordahl 
Styremedlem Bjørn Reiersrud 
Manager Stian Ramsfjell 
Manager Lars Gunnar Martinsen
Headcoach Harald Ramsfjell
Coach Jarle Finnestrand
Kaptein  
Vise kaptein  
Vice Vice Vice kaptein  
   
Tiltler dette året 
Seriemester 3 divisjon KM mester 3 divisjon
Seriemester 5 divisjon KM mester 5 divisjon

Bildearkiv fra 2014

14a TT firerbanden 14a Lagbilde Alag minibilde 14a JIF Jubel

Kollen nyheter fra 2014

YouTube 2014

+ Slide
- Slide
 

Spillerstallen 2014

Spillerstall Kamper Mål Assist BB
Herman Roden 26 0 2 8
Awat Peyghambernejad 25 21 7 6
Behajdin Celina 24 14 5 9
Thomas Lian 24 0 4 2
Truls Garmo Johansen 23 4 12 8
Kim Olav Ñsthagen 22 0 1 4
Farra Nemathi 21 1 0 6
Emil Fossum 20 10 5 1
Mergim Hasi 20 0 2 4
Victor Hellum 20 0 1 12
Thomas  Backe 19 2 2 6
Petter  Kalmo 17 1 0 0
Didrik B Storskogen 15 4 0 0
Matthias Warp 15 2 0 5
Thorleif  Moldvær 14 5 2 1
Sindre Horgen 13 0 2 1
Benjamin Krantz 12 7 2 3
Marius Backe 12 1 0 1
Damian Budnik 8 0 0 1
Abdihakim Dagane 6 1 1 0
Christer Pedersen 4 0 0 0
Zia Khwashaba 1 2 0 1
Artan Brovina 1 0 0 0
Hans Erik Jacobsen 1 0 0 0
Kevin van der Pol 1 0 0 0


Copyright © Åskollen FK - aafkadministrasjon@aaskollen.no