Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/A-lag/2014/14a_NM_FKT_Awat.jpg'
There was a problem loading image 'images/A-lag/2014/14a_NM_FKT_Awat.jpg'

Drammen er videre til 1.ordinære runde av NM og drømmer om å møte et Tippeligalag på Marienlyst. FK Tønsberg ble beseiret 0-4 i Vestfold i en kamp der bortelaget viste stor kollektiv styrke og vant fortjent.

VIDEO:  Høydepunkter (4:24)         Utdrag fra 1.omgang (11:08)          Utdrag fra 2.omgang (8:37)

DFK var klar over hjemmelagets kontringsstyrke og la seg lavt i åpningsminuttene. Lagdelene lå med passende avstander og jobbet godt sammen. Dermed var det vanskelig for Tønsberg å bryte gjennom. Ved hjelp av lange baller mot Krantz på topp fikk DFK i gang angrepsspillet, og det skulle vise seg at vår spiss ville bli mye for Tønsbergs stoppere å hanskes med. Det tok bare 6-7 minutter før spissen hadde ført de blåkledde opp i ledelse 0-1. En lang pasning fra høyreback Lian ble tatt ned på 16 meteren av vår sterke spiss som i samme trekk lurer en utrusende keeper og plasserer ballen i nettmaskene. Med ledelse turte DFK å stå høyere og innledet en god periode med mye ballbesittelse mer flere korte trekk med spill langs bakken. Venstresiden med Hasi og Awat var stadig en trussel for hjemmelaget, og deres gode samarbeid førte til flere innlegg og avslutningsmuligheter. Mot slutten av omgangen førte Fossum DFK opp i 0-2 etter en innøvd frekk dødballvariant der Celina sendte ham helt alene med keeper.

Etter hvilen fremstod Drammenserne disiplinert og gode. Spillerne var pliktoppfyllende i forhold til arbeidsoppgaver og spilte kollektivt godt sammen. Tønsberg fikk vist at de var et godt kontringslag og var kjappe på overganger, men klarte ikke å overliste vår fremragende keeper Hermann Rohden. Overgangene som kom i mot var sjelden et resultat av tapte dueller, men heller svakt utførte pasninger. Her har flere av spillerne utviklingspotensiale fremover. Bør vi bruke flere touch på ballen før vi sender den videre i trange situasjoner? Hvor stor er risikoen når det spilles på tvers av banen? Innbytterne fikk også mulighet til å sette sitt preg på kampen og tok vare på sjansen ved å være involvert i de siste to scoringene. Molly serverte gjennombruddspasningen fra venstre til Lian som kom på løp fra høyre, mens Abdi kjørte samme konseptet i reprise da han serverte Kalmo.

Teller man alle store og små sjanser i kampen ender man nok sånn ca på et tosifret antall til hvert av lagene, men den store forskjellen i dag var hvordan man tok vare på mulighetene. DFK var klart giftigst foran mål, og spilte seg frem til de aller feteste sjansene. Å score på ca hver tredje sjanse er grei uttelling, og angrepsmessig er vi i nærheten av det vi forventer av laget i år. Den store positive overraskelsen var det stødige forsvarsspillet og det gode samspillet mellom lagdelene. Nå venter forhåpentligvis et Tippeligalag i 1.runde!

En meget fornøyd hovedtrener Stian Ramsfjell syntes kampen var meget solid gjennomført! - Gutta responderer strålende på det som har vært fokus denne uka, og ligger meget disiplinert defensivt. Scorer 4 vakre mål, og er generelt solide i det vi foretar oss. 4-0 borte mot et Tønsberg som spilte i 2. Div i fjor er intet annet en Knallsterkt. Jeg er strålende fornøyd med fokus og den innsatsen gutta legger ned! Gi oss Godset!!!!

DFKs 3 beste spillere i dag var: Hasi, Krantz og Rohden

14a_NM_FKT_Awat.jpgSe flere bilder fra kampen på våre facebooksider! Video kan ses ved å klinkke lenke til Youtube eller gå til videoavspilleren nederst på forsiden av nettsiden.

Avisutklipp 2014

Kollenfakta fra 2014

President Jarle Finnestrand
Director Kristoffer Backe
Økonomileder Marius Backe
Markedssjef Jørgen Flåtene 
Sportslig leder Thomas Backe 
Styremedlem Gøran Nygård 
Styremedlem Bjørn Tore Nordahl 
Styremedlem Bjørn Reiersrud 
Manager Stian Ramsfjell 
Manager Lars Gunnar Martinsen
Headcoach Harald Ramsfjell
Coach Jarle Finnestrand
Kaptein  
Vise kaptein  
Vice Vice Vice kaptein  
   
Tiltler dette året 
Seriemester 3 divisjon KM mester 3 divisjon
Seriemester 5 divisjon KM mester 5 divisjon

Bildearkiv fra 2014

14a TT firerbanden 14a Lagbilde Alag minibilde 14a JIF Jubel

Kollen nyheter fra 2014

YouTube 2014

+ Slide
- Slide
 

Spillerstallen 2014

Spillerstall Kamper Mål Assist BB
Herman Roden 26 0 2 8
Awat Peyghambernejad 25 21 7 6
Behajdin Celina 24 14 5 9
Thomas Lian 24 0 4 2
Truls Garmo Johansen 23 4 12 8
Kim Olav Ñsthagen 22 0 1 4
Farra Nemathi 21 1 0 6
Emil Fossum 20 10 5 1
Mergim Hasi 20 0 2 4
Victor Hellum 20 0 1 12
Thomas  Backe 19 2 2 6
Petter  Kalmo 17 1 0 0
Didrik B Storskogen 15 4 0 0
Matthias Warp 15 2 0 5
Thorleif  Moldvær 14 5 2 1
Sindre Horgen 13 0 2 1
Benjamin Krantz 12 7 2 3
Marius Backe 12 1 0 1
Damian Budnik 8 0 0 1
Abdihakim Dagane 6 1 1 0
Christer Pedersen 4 0 0 0
Zia Khwashaba 1 2 0 1
Artan Brovina 1 0 0 0
Hans Erik Jacobsen 1 0 0 0
Kevin van der Pol 1 0 0 0


Copyright © Åskollen FK - aafkadministrasjon@aaskollen.no